Scena

I oni dolaze u Slavoniju! Evo tko još nastupa na Slavonija festu

U Slavonski Brod po prvi put dolazi Tarapana band
Nakon prošlogodišnje stanke CMC 200 Slavonija fest vraća se u Slavonski Brod koji će još jednom postati središte glazbenih događanja, a prethodno samo festivalu ove godine predstavljamo novitet CMC Party. Dvodnevni festivalski spektakl počinje u petak 3. rujna upravo CMC Partyjem na kojem nas očekuje niz koncerata zabavne glazbe. Na pozornicu će među ostalim stati i Tarapana Band.
“Veselim se jer sam prvi put na Slavonija festu, dok smo već tri godine bili na CMC festivalu u Vodicama. O brodskom festivalu znam da je na njemu bilo uvijek jako puno ljudi, da su bili dobri koncerti i da je organizacija CMC televizije, kao i uvijek, na visokoj razini”, kaže Frano Pehar, frontmen Tarapane koji se odmah prisjetio i svojeg prvog festivalskog nastupa još prije ovog benda na Zlatnim žicama Slavonije u Požegi. Tada je nastupio s Bekrijama s pjesmom “Za šaku ljubavi”, a sada u Slavonski Brod stiže s vlastitim bendom.

Na CMC partyju, prethodno samom CMC 200 Slavonija festu koji nas očekuje u subotu 4. rujna, Tarapana će publiku rasplesati na popularnom Poloju, a u tome će im pomoći i Učiteljice.
“S njima ćemo moći uvesti i uživo pjesmu ‘Promil šanse za spas’, ali i novu pjesmu sa CMC festivala u Vodicama. Jedva čekam!”, rekao je Frano.

 

Učiteljice će rasplesati brodsku publiku na novitetu CMC 200 Slavonija festa – CMC partyju
Gdje god dođu Učiteljice naprave pravu zabavu, a tako će biti i na CMC 200 Slavonija festu u Slavonskom Brodu gdje će nastupiti u petak, 3. rujna u sklopu novog dijela programa – CMC partyja.
“Posebno se veselimo festivalu u Slavonskom Brodu i posebno se pripremamo te će biti pravi spektakl, od scenografije, vokalnog nastupa, pjesama i koreografije do svakog malog detalja koji čini jedan nastup kvalitetnim. Sprema se dobra zabava”, rekla je Andrea Paškvan dok je Silvia Ivić dodala da će ih uvijek radovati susret s publikom, gdje god da se festival održava, u Vodicama ili Slavonskom Brodu.

“Ovaj festival sigurno će biti jedna jako lijepa i zanimljiva ljetna priča puna odlične glazbe. Pozivam sve koji bi željeli slušati i gledati uživo Učiteljice da dođu na festival u Slavonski Brod”, istaknula je Ana Vurcer.

 

Džentlmeni su debitanti CMC 200 Slavonija festa, ali itekako dobro poznati brodskoj publici
CMC partyju priključit će se i Džentlmeni, osječki tamburaški sastav koji na glazbenoj sceni djeluje od 1997. godine, prvo kao Zlatna grana, a od 2001. godine pod trenutnim, dobro nam poznatim imenom. Iza sebe broje pregršt nastupa na raznim festivalima, od požeških Zlatnih žica Slavonije, do Brodfesta i Šokačke pisme.
“1998. godine imali smo svoj prvi festivalski nastup nakon čega smo obišli sve relevantne festivale u Hrvatskoj, tako da možemo reći i da smo festivalski bend. Festivali imaju neku svoju posebnu priču, ali druženje s kolegama, jer nemamo previše prilike za to, je jedno posebno iskustvo”, rekao je Hrvoje Grbeša iz Džentlmena.

U nekoliko navrata nastupili su u Vodicama, ali nikada na CMC 200 Slavonija festu, no u Slavonskom Brodu su itekako poznati jer su bili dio nekadašnjeg Brodfesta, a da ne govorimo o brojnim vjenčanjima i drugim prigodama na kojima su česti gosti. Stoga, posebno ih raduje nastup na festivalu u Slavonskom Brodu koji će se dogoditi u petak, 3. rujna.

What's your reaction?

Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0

Leave a reply

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

More in:Scena

Next Article:

0 %